• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Röplabda: fiúk III. helyezése

roplabda
A IV. korcsoportos fiúk III. helyezést értek el a röplabda diákolimpia területi döntőjében 2023. február 23-án, ami szerintem fantasztikus teljesítmény.

Számomra az volt a legmeglepőbb az elmúlt pár hétben, hogy olyan tudatossággal, alázattal és komolysággal készültek a tornára,.akár a profik. Nagyon sokat technikáztunk és taktikáztunk ebben a tanévben, mert a jó játék feltétele minden csapatsportban a jó technika és taktika. Az első és az utolsó meccs nagyon szoros volt, nagyobb pontkülönbséggel egyedül a Prohászkától kaptunk ki. Ezúton szeretném megköszönni minden kollégának a rugalmasságot és támogatást, nagyon-nagyon jól esett, és nagyban hozzájárult ehhez a sikerhez. A döntő időpontja még nincs meg, helyszínként szóba jött Telki, mivel itt három pályát is fel tudunk állítani. Merek nagyot álmodni, és hiszem, ha folytatjuk a kemény munkát, akkor a megyei fordulóban is jó eredményt érhetünk el.

Matesz Mariann testnevelőtanár

 

A csapatnévsor, akiknek gratulálhatunk: 

Fülöp Marci

Káposztás Marcell

Milesz Andris

Daróczi Marcell

Vukman Milán

Szendrényi Áron

Pintér Dávid

Mészáros Ábel

Regős Kristóf

Balázsi Zoli