• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Halloween


Kedves Szülők! November 6- án szerdán Halloween délutánt tartunk az iskolában. Az alsó tagozatos gyerekek 13:10-15:10 között játékos feladatokon vehetnek részt.

Örömmel fogadjuk a reggel beöltözve érkező gyerekeket, de a legkisebbek érdekében kérjük, hogy csak barátságos jelmezeket viseljenek. Idén jelmezversenyt nem tartunk, de keressük a 2019-es Halloween délután legcukibb szellemjelmezét!

Amennyiben Ön nem szeretné, hogy gyermeke részt vegyen a délutáni Halloween rendezvényen, kérjük jelezze azt az osztálytanítónál, és gyermeke egy tanítóval a tanteremben (jó idő esetén az udvaron) marad. Színezőket és keresztrejtvényeket biztosítunk számukra is.

Felső tagozatos diákjaink számára 16:30-kor kezdődik a Halloween party és 18:30-ig tart. A jelmezes megjelenést díjazzuk, érdemes beöltözni minden felsősnek!

Program:
Disco: Aula, Ade bácsi gondoskodik a zenéről
Teaház Ebédlő
Filmrészletek és kahoot: 23-as terem
Idén jelmezversenyt nem tartunk, de keressük a 2019-es Halloween party legcukibb szellemjelmezét!

Töklámpás verseny: Minden osztály egy faragott tökkel nevezhet. A tököket Kriszti néni várja hétfőn és kedden (november 4-5.). A tököket az aulában kiállítjuk, eredményhirdetés szerdán 10:45-kor.

 

Angol munkaközösség